Afspraak maken

U wilt een afspraak met de therapeut maken? Dan kunt u op eigen initiatief een afspraak maken, of na verwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts of specialist.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met het praktijknummer:

0494/860.830 

Geheimhoudingsplicht bij minderjarigen

Elke psycholoog heeft geheimhoudingsplicht, deze is het zelfde voor kinderen en jongeren als voor volwassenen. Iedereen moet zich immers voldoende veilig kunnen voelen in de therapeutische relatie om vrijuit te praten. Indien de minderjarige niet wilt dat zijn ouders op de hoogte worden gebracht van de begeleiding/behandeling/therapie of hetgeen tijdens de sessies gedeeld wordt moet de behandelaar dit respecteren. Wij begrijpen dat het voor ouders soms moeilijk kan zijn en kijken dan ook graag samen met de jongere naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tijdens de sessies afstemmen wat er wel gedeeld mag worden met de ouders of, indien de jongere dit wenst, tijdens de behandeling hier naar toe werken. 

Adres en contactgegevens

Markt 15
3680 Maaseik

U kunt bijvoorbeeld parkeren op de Markt (betaald) of 2 uur gratis in Parking Kloosterbempden (ondergrondse parking bij de Colruyt)

U kunt ons ook terug vinden op vind-een-psycholoog en op eetexpert.