Joyce Deneer

Joyce behaalde haar diploma aan de Universiteit Maastricht (NL) en is binnen de praktijk werkzaam als klinisch psycholoog. Ze is in opleiding tot Integratief Psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham werd Joyce verder opgeleid om patiënten met eetproblemen op een vakkundige en gespecialiseerde manier te behandelen.

Joyce liep haar klinische stage bij RIAGG-Maastricht, afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Interpersoonlijke problematiek. Hier behaalde ze ook haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek). Na haar afstuderen is Joyce jongeren en volwassenen gaan behandelen met uiteenlopende klachten. Dit deed ze in eerste instantie in huisartspraktijken waar ze cliënten zag met allerlei psychische problematieken. Ook verzorgde ze groepstrainingen en bleef ze, in het kader van een werkervaringsplek, werkzaamheden uitvoeren bij RIAGG-Maastricht. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten. Ook hier verzorgde ze regelmatig informatieavonden over onder andere de omgang met en behandeling van chronische pijn. Joyce werkte als klinisch psycholoog bij de Praktijk voor Gedragstherapie en bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham, Limburg.

Joyce vindt het belangrijk om nauw aan te sluiten bij uw eigen hulpvragen. Samen met u gaat zij op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan.

Tel nr. Joyce: 0494 860 830

Rachel Aendekerk

Rachel is werkzaam in de praktijk als psychotherapeut. Ze behaalde haar diploma bachelor klinische psychologie aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen en haar master seksuologie aan de KULeuven. Hierbij liep ze haar stages bij de PAAZ in het Mariaziekenhuis te Overpelt en op de oncologie afdeling van het Sint-Augustinus Ziekenhuis te Wilrijk. Rachel volgde een interne opleiding om mensen met eetproblemen en eetstoornissen te kunnen behandelen.

Na haar afstuderen is Rachel individuen en koppels met seksuele klachten gaan behandelen. Dit deed ze in haar privépraktijk. Ook heeft ze de vierjarige therapieopleiding Emotion Focused Therapie (EFT) te Gent (Focus on Emotion) afgerond. Hierbij volgde ze masterclasses in complex trauma en angst en een meerdaagse empathietraining. Deze geleerde houding en technieken past ze toe in haar behandelingen.

De afgelopen jaren heeft Rachel een brede ervaring in het behandelen van uiteenlopende klachten opgedaan. Rachel vindt het belangrijk om met veel zorg te luisteren naar uw hulpvraag. Samen met u gaat ze op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan. Hierbij richt ze zich onder andere op uw ervaringen en emoties. 

Tel nr. Rachel: 0473 692 416

Eline Geusens

Eline behaalde haar master diploma psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarnaast behaalde ze haar postgraduaat autisme en (rand-)normale begaafdheid aan de UCLL Diepenbeek. Haar stage volbracht ze in het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding te Maaseik. Na het afstuderen deed Eline verscheidene jaren ervaring op in het onderwijs, gaande van CLB’s, het buitengewoon onderwijs en het ondersteuningsnetwerk. Tevens volgde ze een opleiding tot voedingsdeskundige. In de afgelopen jaren deed ze ervaring op in diagnostiek, begeleiden van kinderen en jongeren met zeer uiteenlopende problemen en sociale vaardigheid- en assertiviteitstrainingen. Daarnaast deed ze in het verleden ook klinische ervaring op in een multidisciplinaire groepspraktijk en in haar eigen privépraktijk. 

Eline werkt oplossingsgericht. Ze legt daarom graag de focus op de sterktes en krachten van elk kind. Ze vindt het daarbij belangrijk om niet alleen te vertrekken vanuit de hulpvragen, zorgen en verwachtingen van u als ouders maar ook nauw aan te sluiten bij de hulpvraag, zorgen en verwachtingen van uw kind. Daarnaast ziet ze samenwerking met het netwerk rondom het kind als essentieel in de behandeling van de problemen.

Tel nr. Eline: 0497 73 19 75

Onze therapeuten scholen zich continu bij om ervoor te zorgen dat u de meest optimale zorg krijgt. Zij hebben zich bijgeschoold met de evidence-based Cognitieve Gedragstherapie specifiek voor Eetstoornissen.