Joyce Deneer

Joyce behaalde haar diploma aan de Universiteit Maastricht (NL) en is binnen de praktijk werkzaam als klinisch psycholoog. Ze is verder opgeleid tot Integratief Psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham werd Joyce verder opgeleid om patiënten met eetproblemen op een vakkundige en gespecialiseerde manier te behandelen.

Joyce liep haar klinische stage bij RIAGG-Maastricht, afdeling Persoonlijkheidsstoornissen en Interpersoonlijke problematiek. Hier behaalde ze ook haar aantekening Testdiagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek en intelligentieonderzoek). Na haar afstuderen is Joyce jongeren en volwassenen gaan behandelen met uiteenlopende klachten. Dit deed ze in eerste instantie in huisartspraktijken waar ze cliënten zag met allerlei psychische problematieken. Ook verzorgde ze groepstrainingen en bleef ze, in het kader van een werkervaringsplek, werkzaamheden uitvoeren bij RIAGG-Maastricht. Hierna is ze gaan werken bij een specialistische instelling voor cliënten met chronische rug- en nekklachten met daarnaast bijkomende psychische klachten. Ook hier verzorgde ze regelmatig informatieavonden over onder andere de omgang met en behandeling van chronische pijn. Joyce werkte als klinisch psycholoog bij de Praktijk voor Gedragstherapie en bij het Centrum voor Eetstoornissen in Ham, Limburg.

Joyce vindt het belangrijk om nauw aan te sluiten bij uw eigen hulpvragen. Samen met u gaat zij op zoek naar een manier om uw klachten te verlichten en er beter mee om te gaan.

Momenteel neemt Joyce GEEN nieuwe cliënten aan

Martine Missotten

Martine behaalde haar diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven en is binnen de praktijk werkzaam als erkend klinisch psycholoog (Psychologencommissie en VVKP). Als psycholoog in opleiding heeft ze haar stage gedaan in het UZ Leuven, campus Gasthuisberg, op een afdeling voor eetstoornissen. Dit, en haar huidig werk als zelfstandige psycholoog, heeft ervoor gezorgd dat zowel jongeren als volwassenen bij haar terecht kunnen met uiteenlopende klachten of problematieken. In de praktijk biedt ze dan ook een behandelaanbod aan voor mensen met onder andere stemmingsproblemen, eetproblemen, angst- en dwangklachten, verlies en rouwverwerking, burn-out, laag zelfbeeld en relationele problemen.

Als hulpverlener streeft Martine naar het creëren van een warme en vertrouwelijke setting, een goede therapeutische relatie en een op maat gemaakte behandeling. Vanuit de vertrouwensrelatie wilt ze samen met u op zoek gaan naar mogelijke manieren om uw klachten te verlichten, moeilijkheden een plaats te kunnen geven of zelfs te overwinnen. Haar aanpak leunt het meeste aan bij de cognitieve gedragstherapie, verder ondersteund door acceptance and commitment therapy (ACT) en positieve psychologie.

Tel nr. Martine: 0475 68 02 91

Walae Khaitech

Walae behaalde haar master diploma psychologie aan de Universiteit Leiden (NL). Tijdens haar studie liep ze haar klinische stage bij 113 zelfmoordpreventie waarin ze online therapie gaf aan kinderen en volwassenen met suïcidale gedachten. Na het behalen van haar diploma is Walae binnen een GGZ instelling gericht op interculturele psychiatrie gaan werken als psycholoog, hier heeft ze (jong) volwassenen behandeld met o.a. depressie, angstklachten en PTSS. Door haar achtergrond wordt er tijdens de behandeling waar nodig rekening gehouden met uw culturele achtergrond.

Momenteel werkt Walae tevens binnen een groepspraktijk in Maasmechelen waar ze kinderen en jongeren psychologische begeleiding aanbiedt. Walae vindt het belangrijk dat u zich veilig en op uw gemak voelt om over uw klachten en problemen te praten zodat en deze beter leert te begrijpen. Als persoon is ze meelevend, ruimdenkend, betrokken en aanmoedigend. Binnen de behandelingen wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van cognitief gedragstherapeutische technieken gericht op de hulpvraag.

Tel nr. Walae: 0478 11 47 53

Onze therapeuten scholen zich continu bij om ervoor te zorgen dat u de meest optimale zorg krijgt. Zij hebben zich bijgeschoold met de evidence-based Cognitieve Gedragstherapie specifiek voor Eetstoornissen.